Onze klanten

 Alfabyte
 
 Boonzaayer
 
 De Freelance Opticien
 
 Dellepoort Boomverzorging
 Installatiebedrijf KOK
 Kast Op Maat Apeldoorn
 
 
 Netwerken055
 
 
 Sanisolid
 Star Twin Motors
 

Geef ons uw feedback!

Wij doen ons uiterste best om klanten een zeer goede service te bieden, daarom zijn wij erg geïntereseerd in uw ervaring!

Uw reactie (Kies beoordeling)

Wordt niet getoond
Wordt getoond

Ron, Kinderkamerwebwinkel schreef 31/10/19 om 15:12u:

Toppers

We zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met Rhinestone 66.
Voor onze webshop hebben zij koppelingen gemaakt met diverse transportsystemen. Het was een ingewikkelde klus maar zij hebben uiteindelijk toch voor elkaar gekregen om een ingenieus CMS systeem te ontwikkelen wat aansluit op onze wensen.
Hierdoor maken wij geen fouten meer van handmatige invoer en houden wij veel meer tijd over om aan marketing en klantenservice te besteden.

Lydia en Royston zijn echte vakidioten en er is werkelijk niets te gek voor hun, iets oplossen in de avond of in het weekend, geen probleem. Programmeren kunnen zij als de beste en het zijn bovenal ontzettend aardige persoonlijkheden met de hart op de juiste plek.

Dank jullie wel, jullie zijn onze helden en hebben ons leven verrijkt. Ga zo door en onze volgende klus is weer voor jullie.

De Freelance Opticien schreef 16/10/19 om 16:23u:

Top websitebouwers!

Royston & Lydia hebben mij zeer goed geholpen met het maken van mijn website. Het “op-maat” leveren van specifieke wensen was geen probleem en is zeer kundig en nauwkeurig uitgevoerd. Kort om; bent u kritisch en bent u opzoek naar maatwerk oplossingen dan bent u bij Royston & Lydia aan het goede adres!

Gert Dallinga, Kast op Maat Apeldoorn schreef 12/10/19 om 08:19u:

Website met cms

Ik zit vanaf het begin bij Rhinestone66 en ben heel tevreden met onze samenwerking. Ik heb gekozen voor een klein bedrijf omdat de eigenaars Royston en Lydia zelf het werk doen, voor mij is dat een fijn en rustgevend gevoel dat ik hun achter me heb staan.
Ik kan zelf via het CMS achter de website foto's en teksten wijzigen wat zelf ook eenvoudig is te doen en als ik iets zelf niet kan oplossen of mijn website wil uitbreiden is er altijd snel een antwoord en een oplossing. Mijn website is googlevriendelijk gebouwd en dankzij hun advies om hoger in google te komen, haal ik met mijn website dan ook vele aanvragen/opdrachten binnen.
Kortom Kwaliteit, Altijd een oplossing, Op maat, Service en Eerlijke prijzen.

Esther Boas Berg. schreef 13/06/18 om 10:09u:

blij met nieuwe website

Rhinestone66 heeft in 2017 voor mij een nieuwe website gemaakt.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat, maar ook de weg er naar toe was echt op maat.
persoonlijke aandacht, betrokken en professioneel!
Prijs, kwaliteit verhouding prima, ik kan Rhinestone66 zeker aanbevelen;-)