Over ons

Royston Smith

Hij is verantwoordelijk voor de sales en de algemene zaken rond rhinestone66. Reeds achttien jaar heeft hij voor de grafische- en printindustrie webapplicaties gemaakt.

Zijn LinkedIn profiel: www.linkedin.com/in/roystonsmith

 
Lydia de Jongh

Technische man van rhinestone66 - ook al is zij een vrouw ;-)
Zij is gediplomeerd programmeur en blijft zich ontwikkelen tot in de laatste trends. Ervaring van het schrijven van Cobol-applicaties in de financiële wereld tot PHP-programmatuur in het Web.

 
Specialismen

Samen hebben zij de volgende disciplines in huis: eigen architectuur, software-design, projectplanning/project management, on-site training, coaching & mentoring, consulting, webdevelopment, SEO/SEA.

Dit zijn de technieken die we hanteren: UML2/Scrum, OO, PHP5, MySQL, PostGreSQL, XML, XHTML/HTML5, Smarty, JavaScript, jQuery, CSS3, Ruby

Het is ons beleid om het beste alternatief te zoeken voor de 'traditionele' kantoorsoftware. Hiermee besparen wij jaarlijks flink op licentiekosten.

Zo maken wij gebruik van Google Documents, LibreOffice, Gimp, Inkscape, NetBeans, Linux. Daar waar onze klanten behoefte hebben aan een breder aanbod van software, kunnen wij onze partners inschakelen.

Er zijn ook platforms waar we kennis van hebben, maar dat niet in onze visie ligt om te gebruiken: WordPress, Drupal, Joomla, Symfony, etc etc. Dit heeft te maken met de ontwikkeling van onze eigen platform sinds 2000: voordat deze platforms in opkomst kwamen hadden wij onze eigen programmeerplatform. Anno 2017 blijkt deze nog steeds actueel te zijn - sterker nog: op dit moment lanceren wij onze vijfde generatie. Dat maakt ons product flexibel en verstevigt verder onze concurrentiepositie.